Om je te ondersteunen bij het voelen hoe het met jou, met je lichaam is maak ik gebruik van verschillende massagetechnieken.

KLASSIEKE MASSAGE
is gericht op de bevordering van de bloedsomloop en op versoepeling van spieren en gewrichten. Het heeft  een ontspannende werking op de spieren, huid en bindweefsels.

ENERGETISCHE MASSAGE
een op de energie in het lichaam afgestemde massage.  Het is een weldadige manier om bij je eigen stilte te komen. Je kunt dan waarnemen wat je echt nodig hebt. Maar al te vaak zijn we geneigd door te blijven rennen…  Een optimale balans tussen lichaam en geest is een waardevol iets. Massage kan helpen deze balans te handhaven of op weg te gaan naar dit evenwicht. Bewustwording is hierbij een belangrijk hulpmiddel.

VOETREFLEXZONEMASSAGE
in de voeten bevinden zich de uiteinden van zenuwbanen en energiebanen. Met massage bevorder je de circulatie van de bloedsomloop, lymfestroom en energiestroom. Eigenlijk word je hele lichaam aangeraakt met een voetmassage. Je voeten weerspiegelen wat er zich in je lichaam afspeelt.

Met een speciale voetmassage en onverdeelde aandacht kan ik ondersteunend zijn bij een rouwproces.

BINDWEEFSELMASSAGE
net zoals bij voetreflexzonemassage kun je ook hier via de huid de organen en dieper liggende weefsels bereiken. Wat speelt er zich onderhuids af?

HOLISTIC PULSING
een behandelwijze waarbij je lichaam op een zachte, ritmische manier in beweging wordt gebracht. Je ligt hierbij gekleed op de massagetafel. Holistic pulsing gaat over de kracht van zachtheid, diepe blokkades kunnen worden opgeheven.